Events

FOREDRAG

Skolerne i Oure er stolte over at kunne præsentere et helt forrygende hold af foredragsholdere, der denne sommer gæster Oure Sommerkurser.

Der er foredrag tirsdag og torsdag i alle ugerne, 27-32, og alle foredrag foregår i Foredragssalen ved hallen og varer fra kl. 20-21.30. 

Tirsdag d. 6/8 holder jeg foredraget Digital Dannelse i Øjenhøjde – Der er gratis adgang – Læs mere på https://oure.dk/sommerkurser/foredrag/

TALKSHOW

Talkshow med Kristian Kulmbach i forbindelse med Familie- og Kulturdag på Polymeren i Årslev 25/5 2019 kl 16. Det er gratis at deltage

MØD YOUTUBEREN KRISTIAN KULMBACH PÅ FAMILIE OG KULTURDAGEN✌🏻

Med sin kanal stupidaagaards har Kristian mere end 190.000 følgere på youtube – og har b.la vundet en GULDTUBEN for sin serie Fråder Fredag.
Kristian er kendt for sine sjove og ærlige videoer, men har også haft stor succes med sine rejsevideoer, hvor han sammen med kollegaen Rasmus Brohave rejser rundt i verden.

Kristian kan opleves til familiedagen på Polymeren i et talkshow med kulturformidler Mia Ben-Ami, hvor han fortæller om sit liv som professionel youtuber, og mon ikke der også bliver mulighed for at hilse på Kristian og få en selfie.

Talkshow med Flemming Møldrup i Svendborg Kulturhus Borgerforeningen 5. marts 2018

Billetter via: https://www.kulturhussvendborg.dk/2-flemming-møldrup.html?mcat=0&caction=showmember&item=876

https://www.ugeavisensvendborg.dk/ugeavisensvendborg/Talkshow-om-den-moderne-skilsmisse/artikel/385949