De Danske Pigespejdere bliver digital dannede

Foredrag og workshop hos De grønne pigespejderes årsmøde i november.

I november var jeg booket til at holde mit foredrag som afslutning på De Grønne Pigespejderes årsmøde, forud for foredraget afholdt jeg to workshops som jeg kaldte “fra SoMe til SoWe” som handlede om hvordan pigespejderne kunne bruge sociale medier til at skabe fællesskaber og hverve nye medlemmer.

Pigespejderne er godt med, når det kommer til digital dannelse, og man kan faktisk tage et duelighedsbevis i digital adfærd, når man er spejder hos netop dem. Det synes jeg er ret sejt.

I forbindelse med foredraget blev jeg interviewet til deres hjemmeside, og det interview kan du læse her: https://pigespejder.dk/news/pigespejdere-kan-sagtens-vaere-digitale/

Efter foredraget fik jeg pigespejdernes officelle tørklæde, det gør mig glad at være blevet en del af et så stærkt og sundt kvindefællesskab som De Grønne Pigespejdere.