Digital Dannelse i Øjenhøjde – Podcasten

Vi bliver nødt til at tale om det. Om hvordan skærmene påvirker vores hverdag. Hvordan den påvirker vores børn, vores familier, vores relationer og os selv. 

Igennem det sidste årti er skærmene gået fra noget stationært vi aktivt skulle opsøge, til at følge os overalt hvor vi er.

Det har ændret på måden vi er sammen på, og det har skabt en masse følgeproblemer, som vi først nu begynder at forstå alvoren af. Igennem en række podcasts er jeg gået i dialog med nogen af landets førende eksperter på området for at undersøge hvordan de sociale medier påvirker os. For verden er forandret, og generationskløfterne er mærkbare i en tid, hvor de unge bevæger sig i voksenfrie internet-miljøer, børnene er alene sammen i Fortnite-universet og voksne deler falske nyheder og skaber shitstorms på Facebook. 

Med hjælp fra  ekspert i digital børne- og ungekultur og uddannelse – Camilla Mehlsen, Filosof Vincent Hendricks, Kommunikationsrådgiver Lykke Møller Kristensen, Youtuber Kristian Kulmbach, psykolog Ulla Dyrløv, Influencer Rasmus Kolbe (Lakserytteren), filosof og professor Bent Meyer Sørensen og internetstjerne Rasmus Brohave undersøger jeg den virkelighed vi står i anno 2019. 

Podcasten er lige på trapperne.

Vincent Hendricks er en af de medvirkende i podcasten “Digital Dannelse i Øjenhøjde” Hanhar sammen med Camilla Mehlsen skrevet bogen “Sådan Bliver vi digitalt dannede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *